Når en gruppe der indeholder børn slettes, så slettes børn med tilhørende forældre og den gruppe, børnene var placeret i.
Såfremt et eller flere børn ønskes gendannet kan dette gøres fra oversigten over slettede børn, men da gruppen ikke længere eksisterer, er det nødvendigt efterfølgende at angive en gruppe manuelt på de genaktiverede børn. Husk endvidere på, at selvom børnene bliver genaktiveret, så bliver forældrene ikke. De vil fremgå af oversigten 'Indmeldte børn' (eller listen 'Slettede forældre') som forældre til børnene, men vil være slettede og skal således genaktiveres på samme måde som børnene.
Find det eller de slettede børn ved at gå i 'Indmeldte børn' og derefter trykke på 'Slettede børn'.

Lokalisér barnet og tryk på det slettede barns navn (i dette eksempel 'Slet Barnet')

Tryk på 'Genaktiver' for at genaktivere barnet.

Barnet vil nu fremgå af listen 'Indmeldte børn'. Fremsøg barnet og observer, at barnets forældre fremgår ud for barnets navn, men med rødt. Det er fordi forældrene fortsat er slettede. De skal manuelt genaktiveres.

Tryk på navnet på den forælder, der ønskes gendannet og vælg 'Genaktiver' i bunden af siden.

Fremsøg igen barnet i oversigten 'Indmeldte børn'. Forælderens navn vil herefter være blevet blåt.

Gentag processen for den anden forælder.
Da barnets gruppe ikke længere eksisterer, er barnet ikke knyttet til en gruppe. Fremsøg barnet i 'Indmeldte børn' og klik på barnets navn for at redigere barnets gruppetilhørsforhold.

Når barnet er knyttet til en gruppe, vil barnet kunne ses af 'Afkrydsning' og på touchskærm. Dette forudsætter selvfølgelig, at filterindstillinger for relevant personalebruger eller touchbruger er sat korrekt.