Systemet sletter automatisk deaktiverede børn permanent efter 6 måneder, men det er muligt at slette børn permanent fra systemet manuelt også.
Det påkrævet med administrator-rettigheder for at kunne slette børn permanent.
Dette kan gøres ved enten at slette et enkelt barn ad gangen eller flere ad gangen. Uanset om der er tale om et enkelt eller flere børn, der slettes permanent, så er det vigtigt at være opmærksom på eventuelt indestående på konto (hvis betalingsmodul anvendes), som vedkommende har til gode.

Enkelt barn
Skal du slette et enkelt barn permanent finder du barnet under deaktiverede børn

Inde under barnet skal du skrive barnets navn for at kunne slette permanent. Du kan kun slette barnet hvis du skriver navnet nederst.

Flere Børn
Hvis du skal slette flere børn makere du de børn der skal slettes

Når de børn der så skal slettes er makeret så nederst på siden klikker du på "slet alle makerede børn permanent"
vær opmærksom på at når et barn bliver slettet er det alle oplysninger på barn og forældren. Det eneste der bliver er historikken på det pågæledene barn.