Når du deaktiverer et barn bliver barnet overført til en systemgruppe der hedder Deaktiverede børn. Barnets forældre deaktiveres også med mindre forældrene har et andet barn i institutionen. Efter 6 måneder slettes deaktiverede børn permanent. Administrator adviseres inden data slettes permanent. Ved sletning slettes også alle meddelelser og billeder, der er knyttet til de pågældende børn, som slettes.

Under gruppen "Deaktiverede børn" kan du finde alle børn der er blevet deaktiveret.

Hvis du har deaktiveret et barn ved en fejl, kan du gå ind i mappen og finde barnet og derefter genaktivere barnet.
Når du har genaktiveret barnet kan du gå ind i indmeldte børn og finde barnet og derefter genaktivere forældrene.

Den røde farve indikerer, at forældrenes brugere er deaktiverede og findes i gruppen deaktiverede forældre.
Læs mere her.