Her kan der ses en liste over udmeldte børn.
Børnenes oplysninger er stadig tilgængelige selvom de er meldt ud. Der klikkes blot på deres navn og der vil blive navigeret til barnets side. Det samme gælder for det udmeldte barns forældre.
Udmeldte børn gemmes 6 måneder fra udmeldelsesdatoen i gruppen "udmeldte børn". Herefter deaktiveres de, og de slettes permanent 6 måneder efter deaktivering.
