For at ændre hvem der kan se et billedkatalog klikker du først på fanen 'Værktøjer' for at se en liste over værktøjsfunktioner i iportalen. Dernæst på 'Billeder'.

Klik på den lille blyant i højre side af det billedkatalog du vil ændre modtagere for.

På midten af siden tjekker du de grupper af der skal kunne se billedkataloget.

Når du har valgt modtagerne til billedkataloget, klikker du 'Opdater' i bunden af siden. Det er nu kun de modtagere du har valgt, der vil kunne se billedkataloget.